WEDSTRIJD ZVK Lommel-Wezel United - ZVK Sahin 05 Hasselt  3 - 9  (1-2)

DATUM 07-11-2008  21:15

DOELPUNTEN 8’ Özcan (0-1), 9’ Skeric (0-2), 10’ Merlino (1-2), 25’ M. Duric (1-3), 26’ Özcan (1-4), 28’ en 31’ Skeric (1-5 en 1-6), 31’ A. Duric (1-7), 33’ Saadouni (2-7), 38’ Özcan (2-8), 39’ Cragnaz (2-9) en 40’ Boushaba (3-9).

VERSLAG K-Kontrol LW United startte net als de bezoekers behouden. In de 4de minuut moest Sowinski zich reppen op een schot van Almir Duric. Twee minuten later moest Cragnaz zich tonen op een schot van Corens. In de achtste minuut scoorde de net ingevallen Ozcan na een mooie actie de 0-1. Nog geen minuut later scoorde Skeric aan de tweede paal de 0-2 op assist van Almir Duric. LW United kwam hierna iets beter in de match en in de 11de minuut trapte EL Badey op de paal. In de 16de minuut kreeg LW United een vrije trap en Merlino trapte hem staalhard binnen 1-2. LW United bleef drukken maar doelpunten vielen er niet meer. Vlak voor rust kreeg Semir Duric nog rood van de zeer zwakke scheidrechter Heyse die zoals gewoonlijk weer zijn show moest opvoeren.

Na de pauze kon K-Kontrol LW United gedurende bijna 2 minuten tegen 3 veldspelers en een keeper niet tot scoren komen. In de 25ste minuut trap Tarzan een vrije trap mooi in het hoekje, 1-3. Vlak hierna scoorde Ozcan op assist van Skeric de 1-4. LW United ging met vliegende keeper spelen maar Skeric strafte dit meteen af met een mooi lob, 1-5. LW United bakte er niets meer van en in de 31ste minuut maakte opnieuw Skeric er 1-6 van. In diezelfde minuut kon Almir Duric counteren en zo de 1-7 scoren. Inde 33ste minuut maakte Saadouni er 2-7 van op assist van Cammalleri. Nicaise en Tarzan miste beide een 10 meter maar de volgende 10 meter werd door Ozcan wel binnengetrapt, 2-8. Een minuut voor tijd scoorde doelman Cragnaz met een mooie uittrap de 2-9. Pepels miste nog een 10 meter maar vlak voor affluiten maakte Boushaba er toch nog 3-9 van.